Rob_van_Ee

Wouter van Ee, directeur van Aannemingsmaatschappij Pannekoek GWW B.V. in Vaassen.

Pannekoek GWW B.V. Aannemingsmaatschappij in Vaassen is een allround aannemersbedrijf in de grond-, weg- en waterbouw. Pannekoek staat voor kwaliteit en levert met name diensten aan overheden, waterschappen, nuts- en woningbouwbedrijven. Het bedrijf is opgericht in 1964. Sindsdien is dit bedrijf een vertrouwde naam in de bouwsector. Pannekoek is laagdrempelig, denkt mee en is innovatief en creatief in haar oplossingen. Nu werken er 50 medewerkers. Wouter van Ee is sinds 2008 directeur en daarvoor al ruim 10 jaar bij Pannekoek werkzaam.
“Sinds 1997 ben ik dienst bij Pannekoek en toen waren er al contacten met ZLI. Wij werkten al veel voor waterschappen bij zuiveringsinstallaties e.d. Bij die werkzaamheden hebben wij de hulp van ZLI ingeroepen. Sindsdien zijn de waterschappen ook vaste afnemers voor ZLI geworden. Ook voor het constructiewerk aan bruggen werken wij samen met ZLI. In de toekomst voorzien wij een verdere samenwerking met ZLI, omdat er steeds meer procesgestuurde aanbestedingen komen. Ontwerp- en metaalwerk, de specialismen van ZLI, zijn een onderdeel van zo’n aanbesteding.

Projecten waarin we onlangs hebben samengewerkt zijn bijvoorbeeld de aanleg van transportsysteem Lochem-Zutphen, brugleuningwerk in Baak en Oene en werkzaamheden aan een zuiveringsinstallatie in Apeldoorn.”

Medewerkers ZLI staan altijd klaar
Kernwoorden die bij Pannekoek passen en ook duidelijk maken waarom er zo’n goede verstandhouding met ZLI is: korte communicatielijnen, betrouwbaar, flexibel, meedenken en blijvende oplossingen bieden. Van Ee legt uit: “de medewerkers bij ZLI, en dan met name onze vaste
contactpersoon Appie Roeterdink, staan altijd voor ons klaar. Flexibiliteit, vertrouwen in elkaar en kwaliteit leveren zijn belangrijk bij een goede, structurele samenwerking zoals we met ZLI hebben.
We maken optimaal gebruik van elkaars kennis en expertise, waardoor onze opdrachtgevers kunnen rekenen op kwaliteit voor een redelijke prijs. Beide bedrijven werken met betrokken, tevreden medewerkers die praktisch ingesteld zijn en van aanpakken weten.”

Traditionele werkzaamheden
Pannekoek houdt zich vooral bezig met de grond-, weg- en waterbouw. Het traditionele werk, waarmee het bedrijf groot is geworden. De hoofdwerkzaamheden zijn bouw- en woonrijp maken van uitbreidingsplannen, rioolaanleg en -vervanging, verhardingen en beek- en natuurontwikkelingen.
Het is een modern bedrijf met degelijke tradities en een VCA** certificaat voor het uitvoeren van
werken in de grond-, weg- en waterbouw.
Daarnaast heeft Pannekoek oog voor het milieu. Het is een innovatief bedrijf dat zich wil richten op een gezonde toekomst. Daarom vinden zijn het belangrijk de milieuwetten en -eisen te respecteren. Pannekoek werkt op efficiënte, flexibele wijze met korte communicatielijnen. Binnen een straal van 100 km bevinden zich de opdrachtgevers en meeste samenwerkingspartners zoals ZLI. Daardoor kan snel gewerkt en geschakeld worden. Daarbij maken ze gebruik van een uitgebreid wagenpark met modern en veilig materieel. Er wordt voldaan aan de hoogste internationaal gestelde kwaliteitseisen en alle werkonderdelen zijn met certificaten geborgd.
Meer informatie over Aannemingsmaatschappij Pannekoek GWW B.V. is terug te vinden op www.pannekoekgww.nl

Wouter van Ee
Directeur