ZLI bv (Zutphense Las Industrie)

Sinds 1960 houdt de ZLI (Zutphense Las Industrie) BV zich al bezig met het ontwerpen en maken van constructies en producten in staal, RVS en aluminium. De ZLI heeft alles in eigen huis: ontwerpen en tekenen, fabriceren, monteren, onderhouden en repareren van constructies, machines en apparaten. Vanwege al deze specialismen onder één dak is de ZLI een flexibele, servicegerichte en vakbekwame partner.

Uitstekende kwaliteit

Om precisie en betrouwbaarheid te kunnen garanderen, werken wij de plannen uit in digitale werktekeningen op een CAD-systeem. De ZLI beschikt over een modern en professioneel machinepark dat wordt bediend door een team van goed opgeleide, ervaren en gemotiveerde medewerkers. Zo zorgen wij voor een uitstekende kwaliteit van onze werken en kunt u rekenen op een correcte dienstverlening. Kennis van zaken, de juiste service en levering van kwaliteitsproducten vormen de basis van ons bedrijf.

Veel knowhow

Zowel de binnen – als de buitendienst is bedreven in het ‘lasvak’ met veel knowhow en deskundigheid. De ZLI reageert alert op nieuwe trends, markteisen en regelgeving. Als waarborg voor uw en de eigen veiligheid is de ZLI VCA*-gecertificeerd. Voor het certificaat, klik hier.

Sinds de oprichting door H. Keijzer in 1960, heeft de ZLI zich ontwikkeld als de specialist op het gebied van plaatwerk, las- en constructiewerkzaamheden.

De ZLI : uw partner in metaal en techniek.

Foto’s door de jaren heen:

Ons Team