Uw partner in metaal en techniek

Zusterbedrijf van Duits.nl

Mercuriusweg 11-15, Zutphen
0575 515 300 

Voor al uw vragen:
verkoop@zlibv.nl

Als gerenommeerde partner in techniek en duurzaamheid beschikken we als organisatie en medewerkers over de certificaten die van belang zijn om ons vak uit te oefenen.


ISO 9001:2015

We zijn sinds en tiental jaar ISO 9001 gecertificeerd. ISO 9001 wordt gebruikt om te beoordelen of de organisatie in staat is om te voldoen aan de eisen van klanten, de op het product van toepassing zijnde wet- en regelgeving en de eisen van de organisatie zelf.

ISO 9001 wordt ook wel als volgt versimpeld weergegeven:

  • zeg wat je doet
  • doe wat je zegt
  • bewijs het

Hiermee zijn we als ZLI continu bezig en willen ons telkens verbeteren.

ISO 3834-2

Sinds 2021 zijn we in het bezit van ISO 3834-2. De NEN-EN-ISO 3834 certificering is een international erkend kwaliteitsborgingsysteem voor laswerkzaamheden. 

In deze norm worden alle werkzaamheden op het gebied van lassen omschreven. De ISO 3834 is een kwaliteitsnorm die betrekking heeft op de gehele lasorganisatie. Deze certificering geeft het bewijs dat ZLI op het gebied van lastechnische werkzaamheden alle kwaliteitseisen heeft gewaarborgd.

NEN EN 1090-2

In EN 1090-2 norm zijn de spelregels voor het vervaardigen van staalconstructies vastgelegd. Er is onder andere in geregeld hoe er omgegaan moet worden met uitvoeringsklassen (EXC's), zagen, knippen, snijden, lassen, stralen en conserveren, maken van boutverbindingen, montage en toleranties. Het is van groot belang dat iedereen die in de staalbouw werkzaam is weet wat de technische eisen zijn voor het vervaardigen van staalconstructies.

Als bedrijf mogen we ons ISO 1090 gecertificeerd noemen dit betekent dat we een aantal zaken voor elkaar hebben. Zo is het verplicht om alle procedures en protocollen vast te leggen in een zogeheten kwaliteitsbeheersysteem, dat ook wel wordt aangeduid met de afkorting FPC wat staat voor Factory Production Control.

VCA Certificaat

Al onze medewerkers zijn VCA gecertificeerd. VCA staat voor Veiligheid Checklist Aannemers. Bij de VCA certificering staat centraal de veiligheid en gezondheid van de medewerker en het toont aan dat het bedrijf met haar VG-beheersysteem voldoet aan de norm.

Samen met de opdrachtgever hebben we de taak om vakmensen een werkomgeving te bieden waar veilig en efficiënt gewerkt kan worden met machines, gereedschap en materialen. Dit is gezamenlijk belang waar continu invulling aan wordt gegeven.

Erkend leerbedrijf

Vakmanschap is de sleutel tot succes: met de juiste vakmensen in huis leg je de basis voor nu en de toekomst. Investeren in vakmanschap voor de toekomst vinden we als ZLI belangrijk.

Wij zijn door Opleidingsbedrijf Metaal en Bedrijfsleven gecertificeerd als Erkend leerbedrijf. Dit betekend dat leerlingen bij ons een leerwerktraject en beroepsmatige ervaring opdoen conform de kwaliteitscriteria zoals bedoeld bij de Wet Educatie en Beroepsonderwijs. Voor meer informatie verwijzen we naar OBM-Oost.


Geïnteresseerd in de mogelijkheden?

Goede doelen

Voor ZLI is zaken doen gebaseerd op vertrouwen. Vertrouwen dat wij opbouwen door betrokkenheid bij onze medewerkers, klanten en relaties. ZLI heeft echter niet alleen oog voor haar kernactiviteiten, maar voelt zich ook betrokken bij organisaties die zich inzetten voor het goede doel en onze lokale omgeving. ZLI steunt jaarlijks meerdere goede doelen en lokale verenigingen.

Contact

ZLI BV
Mercuriusweg 11-15
7202 BS Zutphen
Tel: +31 (0)575 515 300
E-mail: info@zlibv.nl

Stel een vraag

Copyright 2021  ZLI  |   Webdesign en realisatie Hilarius Creatieve Reclamemakers